NL| EN
YouTube Twitter Facebook Google+
Slide background

Wie zijn wij

In de regio Eindhoven en omstreken is EHV Vastgoedmanagement al 20 jaar een van de grootste beheerders van particulier vastgoed. Onze opdrachtgevers bestaan vooral uit particuliere en zakelijke eigenaren van woon- en bedrijfsruimtes. Onze huurders zijn medewerkers (expats) van multinationals.

Het team van EHV
Wij zorgen met een team van professionals het beheer van uw vastgoed. Wij nemen u al het werk rondom uw vastgoed uit handen. Wij zijn aangesloten bij de branchevereniging Vastgoedmanagement Nederland. Dit geeft u de zekerheid dat wij altijd van de laatste regelgeving op de hoogte zijn.

image

Dhr. Hans van Gennip
Manager Verhuur

Verantwoordelijkheden en focus: Hans is tevens reeds jaren actief binnen onze organisatie. Hans zijn focus ligt op de verhuur van woningen/appartementen in de regio Eindhoven. Het commerciële team van Hans bestaat uit diverse binnen- en buitendienstmedewerkers.

U heeft vragen omtrent de verhuur van uw woning of appartement, bel of mail Hans.
Tel: 040-296 23 45

 
 

image

Dhr. Arno Vervoord
Algemeen

Verantwoordelijkheden en focus: Acquisitie van nieuwe vastgoedprojecten en advisering van nieuwe en bestaande verhuurders bij aankoop vastgoed.  

U wenst een woning of appartement aan te kopen? U kunt Arno het beste bereiken per email.

 

image

Mevr. Danny Vervoord
Directie

Verantwoordelijkheden en focus: Algemene directievoering binnen EHV Vastgoedmanagement, EHV Beheert en MyEHV. U kunt Danny het beste bereiken per email.

 

black koffie

Heeft u vragen?

Wij nodigen u graag uit om een kopje koffie te komen drinken!

koffie