NL| EN
YouTube Twitter Facebook Google+
Slide background

huurder

Ik ben

verhuurder

Ik ben

U bent eigenaar van een woonruimte die u graag
wil verhuren en/of laten beheren

Slide background

Bent u eigenaar van vastgoed?

Wij regelen alles voor u!

Slide background

Genoeg van alle
verhuurproblemen?

Wij regelen al uw
beheerzaken!

Voor wie?

Bent u vastgoedeigenaar, en op zoek naar een beheerder?

Bent u eigenaar van 1 of meer panden in de regio Eindhoven en ziet u uw onroerend goed als een goede investering in de toekomst? Wilt u uw woning, appartement of bedrijfsruimte laten beheren? EHV Vastgoedmanagement is al meer dan 20 jaar een professionele beheerder van bedrijfs- woonruimte.


lees verderVastgoedmanagement

Wilt u uw woon- of bedrijfsruimte (tijdelijk) verhuren zonder maandelijks de daarbij behorende taken te vervullen? Of woont u in het buitenland en wilt u het beheer uit handen geven? Wij nemen het vastgoedbeheer graag van u over. Daarbij regelen wij alle administratieve, financiële, commerciële en technische zaken rondom de verhuur voor u. Zo heeft u uw handen vrij om u op andere zaken te richten.


lees verderVerhuur van uw pand

Heeft u nog geen betrouwbare huurders gevonden? Wij werken samen met verschillende verhuurkantoren. Voor alle zaken die daar dan weer uit voortvloeien is beheer van uw vastgoed door EHV Vastgoedmanagement de perfecte oplossing.


lees verderVastgoedbeheer zonder zorgen?

Ziet u uw vastgoed als een goede investering voor de lange termijn? Neemt u dan contact met ons op! Onze deskundige medewerkers beantwoorden graag al uw vragen.


lees verderWat doen we?

Wat is vastgoedbeheer?

Vastgoedbeheer is het administratief, financieel en technisch beheren van woon- en bedrijfsruimten. Bent u eigenaar van onroerend goed? Zorgvuldig vastgoedbeheer is belangrijk. Het liefst heeft u geen omkijken naar uw woning of bedrijfspand. EHV Vastgoedmanagement is de specialist in het beheren van onroerend goed voor particulieren en bedrijven. Wij regelen voor u alle uit de huur voortvloeiende correspondentie, huurincasso, de administratieve taken en inspecties schoonmaak en onderhoud.


Wat zijn de voordelen van vastgoedbeheer:

  • Minimaliseren van leegstand
  • Onbezorgde verhuur
  • Minimale kosten
  • Beheer zonder zorgen
  • Alle expertise in één hand


Investeren in vastgoed

Vastgoed blijft in trek bij particuliere beleggers. Deze investering in uw toekomst wilt u natuurlijk zo rendabel mogelijk maken. Gelukkig kunt u uw vastgoedbeheer aan ons uitbesteden. Wij nemen al uw zorgen uit handen, en lossen alle bijkomende zaken voor u op zodat uw investering waardevol blijft. Dagelijks schakelen particulieren en institutionele beleggers ons in om het dagelijkse vastgoedbeheer te managen.
Beheer uitbesteden

Bent u eigenaar van onroerend goed? Zorgvuldig vastgoedbeheer is belangrijk. Het liefst heeft u geen omkijken naar uw woning of bedrijfspand. Neemt u contact met ons op want beheer van uw vastgoed via EHV Vastgoedmanagement is beheer zonder zorgen.


Waarom vastgoedbeheer?

Waarom vastgoedbeheer?

Vastgoedbeheer bestaat uit verschillende onderdelen die u aandacht vragen. Waarschijnlijk ziet u uw onroerend goed als investering en wilt u de tijdrovende zaken liever aan een expert overlaten.


Vastgoed als investering

Goed vastgoedbeheer zorgt op langere termijn aantoonbaar voor een beter rendement. Voor u als belegger en eigenaar is dat belangrijk. En door het beheer van EHV heeft u uw handen vrij voor uw eigen activiteiten.


Beheer uitbesteden

Wij regelen voor u alle commerciële beheerzaken. Ook verzorgen wij de financiën die samenhangen met de huur en verhuur. Daarnaast handelen we de verplichte administratieve zaken voor u af. Ook de nodige inspecties en het technisch onderhoud nemen wij u uit handen.Huur en verhuur

De vastgoedwereld verandert continu. De vraag naar verhuur en huur van woningen of appartementen neemt jaarlijks toe. Heeft u nog geen huurder voor uw pand? Wij hebben contact met verschillende verhuurorganisaties.


Regio Eindhoven

Wij stellen strenge eisen aan onze klanten. In onze regio zitten veel multinationals en kenniscentra. Dit wil zeggen: veel zakelijke huurders en voor u betekent dat continuïteit in de verhuur.


Meer informatie?

Interesse in beheer zonder zorgen? Neemt u dan contact met ons op.Wie zijn wij?

Vastgoedbeheer zonder zorgen

In de regio Eindhoven en omstreken is EHV Vastgoedmanagement al 20 jaar één van de grootste beheerders van particulier vastgoed. Onze opdrachtgevers bestaan vooral uit particuliere en zakelijke eigenaren van woon- en bedrijfsruimtes. Onze huurders zijn medewerkers (expats) van multinationals.


Het team van EHV

Wij zorgen met een team van professionals het beheer van uw vastgoed. Wij nemen u al het werk rondom uw vastgoed uit handen. Wij zijn aangesloten bij de branchevereniging Vastgoedmanagement Nederland. Dit geeft u de zekerheid dat wij altijd van de laatste regelgeving op de hoogte zijn.Ons team

Goed vastgoedbeheer zorgt op langere termijn aantoonbaar voor een beter rendement. Voor u als belegger en eigenaar is dat belangrijk. En door het beheer van EHV heeft u uw handen vrij voor uw eigen activiteiten.


Vastgoedbeheer

Vastgoedbeheer zonder zorgen, dat is ons motto. Wij regelen alles voor uw investering en uw huurder krijgt de beste service.


Meer weten?

Wilt u meer weten? Neemt u dan contact op met een van onze experts!